Weblog

Sistemes hardware

< Torna
des. 29, 2010

PROVADA EXPERIÈNCIA EN INSTAL·LACIONS

Avui dia, és bàsic que les instel·lacions informàtiques d'una empresa siguin modernes i ben fetes pel bon funcionament d'aquesta. Això implica tot un conjunt:

Correcta configuració dels PC's.

Correcta configuració d'una xarxa, del seu servidor i cablejat.

Xarxes certificades.

Instal·lació i configuració correcta d'antenes WIFI.

Connexió a internet sense talls ni errors.

Còpies de seguretat diàries.

Correcta instal·lació total d'una sala d'informàtica: armari de servidors, cablejat, veu i dades, servidors dedicats, refrigeració de la sala etc.

Categories: Sistemes hardware
 
des. 28, 2010

MANTENIMENTS HARDWARE

A Tepsis, som partidaris del manteniment preventiu de les instal·lacions dels sistemes informàtics, per tal d'evitar possibles errors que podrien afectar seriosament el funcionament del client en el seu treball.

Aquests manteniments, que es contracten en funció de les necessitats i el volum d'ús del client, fa que els nostres tècnics controlin i monitoritzin permanentment les instal·lacions. Malgrat això, no sempre es poden evitar tots els errors, però el manteniment garanteix una resposta ràpida a un problema, i gràcies a les noves tecnologies, en la majoria dels cassos, aquests problemes poden ser resolts pels nostres tècnics de manera remota i sense aturada del client, estalviant-li així molèsties i costos.