Experts en informàtica i solucions empresarials

INFORMÀTICA EMPRESARIAL

TEPSIS SBD S.L. és el resultat d’un equip de professionals experts en solucions per a empreses que treballa en el sector de la informàtica empresarial integral des de fa més de 20 anys, amb clients que els acompanyen des de llavors, malgrat l’empresa com a tal, és una empresa jove.

El nostre objectiu és donar cobertura a micros, petites i mitjanes empreses, associacions i fins i tot alguna universitat, de qualsevol necessitat que puguin tenir, des de la més petita fins a tot un projecte nou, per tal d’implantar, actualitzar, ampliar o millorar la seva infraestructura de noves tecnologies, per ajudar-les a millorar els seus processos, a innovar, a donar-se a conèixer a través d’internet, sempre tenint en compte la seguretat, i molt important, informatitzar tota una sèrie de tasques per optimitzar la productivitat.

El camp del software i del hardware ha estat el servei que ens ha fet créixer fins a arribar a l’àmbit global de les noves tecnologies existents avui dia, que podem oferir amb provada experiència, tècnics altament qualificats i productes propis de primer ordre.

Per això, estem al dia de les novetats que van sortint al mercat, tant a nivell hardware, software com de comunicacions.

Considerem que el nostre valor afegit és el tracte personalitzat de cada un dels clients, així com el suport post-venda tant a nivell de manteniments preventius com atenció al client, via telefònica, remota o email.

Malgrat abarquem gairebé tots els camps que pugui necessitar una empresa a nivell d’infraestructures tecnològiques, tenim diferents àmbits d’actuació:

  • Suport del departament propi d’informàtica d’empreses que en determinats aspectes tecnològics requereixen assessorament o ajuda.
  • Actuem com a departament d’informàtica extern d’una empresa que no en tingui un de propi.
  • Participem només en alguns dels camps que necessita l’empresa client.

Assessorem a micros, petites i mitjanes empreses per trobar les solucions tecnològiques adaptades a les seves necessitats

Demani’ns pressupost sense compromís

SERVEIS DESTACATS

Software a mida

La nostra experiència en programació informàtica, ens permet oferir múltiples solucions de software que s’adaptin a les necessitats dels nostres. Llegir més

hardware i sistemes solucions informàtiques pymes

Hardware i Sistemes

Instal·lacions informàtiques modernes i ben planificades. El primer pas per a uns sistemes eficients en una empresa.  Llegir més

seguretat informatica tepsis

Seguretat informàtica

Sabem per experiència que la informació recollida en equips informàtics és de valor incalculable per a l’empresa. Consulti les nostres opcions per a protegir-la. Llegir més

A3ERP distribuidor oficial

a3ERP

Controli el seu negoci amb la garantia del suport d’un expert. TEPSIS és distribuïdor oficial d’ a3ERP. Llegir més