Experts en informàtica i solucions empresarials

INFORMÀTICA EMPRESARIAL

TEPSIS SBD S.L. és el resultat d’un equip de professionals experts en solucions per a empreses que treballa en el sector de la informàtica empresarial integral des de fa més de 20 anys, amb clients que els acompanyen des de llavors, malgrat l’empresa com a tal, és una empresa jove.

El nostre objectiu és donar cobertura a micros, petites i mitjanes empreses, associacions i fins i tot alguna universitat, de qualsevol necessitat que puguin tenir, des de la més petita fins a tot un projecte nou, per tal d’implantar, actualitzar, ampliar o millorar la seva infraestructura de noves tecnologies, per ajudar-les a millorar els seus processos, a innovar, a donar-se a conèixer a través d’internet, sempre tenint en compte la seguretat, i molt important, informatitzar tota una sèrie de tasques per optimitzar la productivitat.

El camp del software i del hardware ha estat el servei que ens ha fet créixer fins a arribar a l’àmbit global de les noves tecnologies existents avui dia, que podem oferir amb provada experiència, tècnics altament qualificats i productes propis de primer ordre.

Per això, estem al dia de les novetats que van sortint al mercat, tant a nivell hardware, software com de comunicacions.

Considerem que el nostre valor afegit és el tracte personalitzat de cada un dels clients, així com el suport postvenda tant en manteniments preventius com atenció al client, via telefònica, remota o email.

Malgrat abracem gairebé tots els camps que pugui necessitar una empresa a escala d’infraestructures tecnològiques, tenim diferents àmbits d’actuació:

  • Suport del departament propi d’informàtica d’empreses que en determinats aspectes tecnològics requereixen assessorament o ajuda.
  • Actuem com a departament d’informàtica extern d’una empresa que no en tingui un de propi.
  • Participem només en alguns dels camps que necessita l’empresa client.

Assessorem a micros, petites i mitjanes empreses per trobar les solucions tecnològiques adaptades a les seves necessitats

Demani’ns pressupost sense compromís

SERVEIS DESTACATS

Software a mida

La nostra experiència en programació informàtica, ens permet oferir múltiples solucions de software que s’adaptin a les necessitats dels nostres. Llegir més

hardware i sistemes solucions informàtiques pymes

Hardware i Sistemes

Instal·lacions informàtiques modernes i ben planificades. El primer pas per a uns sistemes eficients en una empresa.  Llegir més

seguretat informatica tepsis

Seguretat informàtica

Sabem per experiència que la informació recollida en equips informàtics és de valor incalculable per a l’empresa. Consulti les nostres opcions per a protegir-la. Llegir més

A3ERP distribuidor oficial

a3ERP

Controli el seu negoci amb la garantia del suport d’un expert. TEPSIS és partner gold de Wolters Kluwer. Llegir més