Manteniment informàtic

LA TRANQUIL·LITAT QUE TOT FUNCIONA COM CAL

QUOTA DE MANTENIMENT

Les nostres quotes de manteniment informàtic estan pensades per tal que els nostres clients tinguin cobertes totes les àrees que calgui per a cobrir les seves necessitats de funcionament de negoci en un entorn segur i actualitzat.

Van INCLOSES en la QUOTA de MANTENIMENT

  • ACTUALITZACIONS

  • REVISIONS

  • SUPORT TELEFÒNIC I CONNEXIÓ REMOTA

  • INSTAL·LACIÓ D’ACTUALITZACIONS

ESTIGUI TRANQUIL AMB UNA QUOTA DE MANTENIMENT QUE LI GARANTEIX UN SERVEI COMPLET

MANTENIMENT DE SOFTWARE

El nostre objectiu en el camp del manteniment informàtic del software és garantir que les aplicacions es vagin adaptant a les necessitats de l’usuari a mesura que va coneixent l’aplicació i li van sorgint dubtes, consultes, i noves necessitats desconegudes fins llavors. Per això creiem que la millor manera per tal que l’usuari se senti ben atès, és amb el manteniment de software, per poder transmetre aquests dubtes, consultes i necessitats al nostre departament de suport, i que aquest els pugui resoldre de manera remota o assistencial.

Aquests manteniments variaran com sempre, segons les necessitats dels clients. De manera general, es pot dir que els diferents manteniments poden ser:

MANTENIMENT D’OFIMÀTICA

  • Permet resoldre consultes sobre aplicacions d’ofimàtica.

PROGRAMA DE GESTIÓ o PROGRAMA ESTÀNDARD

  • Resoldre consultes, dubtes, instal·lació d’actualitzacions del programa, de noves versions, etc.

PROGRAMACIÓ

  • Nombre d’hores concretes de programació de millores a mida que desitja el client de la seva aplicació.

SOFTWARE SEMPRE ACTUALITZAT I AMB SUPORT REMOT

MANTENIMENT DE HARDWARE

A TEPSIS som partidaris del manteniment informàtic de hardware preventiu en les instal·lacions dels sistemes informàtics, per tal d’evitar possibles errors que podrien afectar seriosament el funcionament del client en el seu treball.

Aquests manteniments, que es contracten en funció de les necessitats i el volum d’ús del client, fa que els nostres tècnics controlin i monitoritzin permanentment les instal·lacions.

Donat que no sempre es poden evitar tots els errors, el manteniment garanteix una resposta ràpida a un problema, i gràcies a les noves tecnologies, en la majoria dels casos, aquests problemes poden ser resolts pels nostres tècnics de manera remota i sense aturada del client, estalviant-li així molèsties i costos.

EL MANTENIMENT PREVENTIU: LA MILLOR SOLUCIÓ ABANS QUE APAREGUIN PROBLEMES

DEIXI’NS LES DADES I EL CONTACTEM

Li responem en menys de 24 hores